فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است لوکاس واسکز از رئال مادرید جدا شد باشگاه استقلال: حسینی به‌زودی قرارداد می‌بندد واکنش مدیرعامل تراکتور به بازگشت ترابی به پرسپولیس قایدی، خرید جدید النصر + عکس باشگاه استقلال درخواستی برای بخشش ساپینتو به کمیته استیناف ارسال نکرده است حردانی: سرباز استقلالم + عکس خیال تراکتور از محروم نشدن بیرانوند راحت است؟ کوچ فجرسپاسی به اصفهان
سرخط خبرها

پایان جشنواره ورزشی رمضان | تأکید مسئولان بر تشکیل تیم لیگ‌برتری در مشهد + فیلم

  • کد خبر: ۳۲۴۳۳۲
  • ۱۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۷
پایان جشنواره ورزشی رمضان | تأکید مسئولان بر تشکیل تیم لیگ‌برتری در مشهد + فیلم
چهارمین جشنواره ورزشی رمضان مشهد یکشنبه‌شب در حالی با معرفی تیم‌های برتر به پایان رسید که حضور پرشور تماشاگران در سالن شهید بهشتی مشهد باعث حیرت مدیران استانی و شهری شده بود.

به گزارش شهرآرانیوز، چهارمین جشنواره ورزشی رمضان مشهد یکشنبه‌شب در حالی با معرفی تیم‌های برتر به پایان رسید که حضور پرشور تماشاگران در سالن شهید بهشتی مشهد باعث حیرت مدیران استانی و شهری شده بود. این رقابت‌ها با حضور بیش از ۳۵۰ تیم برگزار شد و در نهایت با قهرمانی تیم املاک امیرثابتی مقابل برسان شادکام در ضربات پنالتی به پایان رسید.

مظفری استاندار خراسان رضوی، قلندرشریف شهردار مشهد مقدس، اعضای شورای اسلامی شهر مشهد و فرماندار، از‌جمله‌افرادی بودند که در کنار تماشاگران شاهد برگزاری فینال این رقابت‌ها بودند. همین استقبال تماشاگران نیز باعث شد تا مدیران استانی و شهری به مطالبه هواداران به داشتن تیم‌های لیگ‌برتری از مشهد و لزوم بازگشت مشهد به قله‌های ورزشی پالس‌های مثبت دهند.

این مسابقات نه‌تنها شور و نشاط را به مشهد آورد، بلکه فرصتی برای نشان‌دادن ظرفیت‌های ورزشی این شهر فراهم کرد.

حضور پرشور تماشاگران و تیم‌های ورزشی نشان داد که ورزش برای مردم مشهد تنها یک سرگرمی نیست، بلکه یک مطالبه عمومی است. مشهد با داشتن ظرفیت‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی بالا، نه‌تنها شایسته تیم‌داری حرفه‌ای در رشته‌های مختلف ورزشی است، بلکه علاقه و پتانسیل مردمی آن نیز به‌وضوح قابل مشاهده است.

جام رمضان ثابت کرد که وقتی زیرساخت‌ها فراهم شود، مردم پای‌کار هستند؛ موضوعاتی که اتفاقا مدیران استانی و شهری به‌ویژه استاندار نیز بر آن تأکید داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->